twitter

it's just a dream...

1st entry in this new year...haha...
can it be the first and the last enrty for this year..i dont know yet...
perhaps it'snot...
i'll try to update it slowly...
bak kata pepatah melayu...sikit2 lama2 jadi bukit...
hehehee...
ape plak mimpi aku nk update blog arinie..aku pon xtaw la nape...
mungkin masih mamai lagi...
tersedar dari lena petang lepas dapat call dari ayah...
ayah nie..kacau je..nk tdo kejap pon diganggu...
tapi..bila pikir2 balik memang salah aku pon...
sejak da mula new sem nie...
kalau aku tepon pon asyik mak je...
dah tiap kali ak tepon ayah xde kt umah....
nak call hp ayah takut ayah tengah ada kerja..jd hold dulu...
hold punye hold...last2 memang aku lupa terus..huhuu...
sori ayah....hehehehe...

kali nie aku nk citer sal mimpi...
korang pernah x mimpi buruk...yg bley korang tersedar lps tu...
i had once....
baru je beberapa ari yang lepas....
aku x ingat la permulaan citer mimpi tu cm mana...
yg aku ingat.....sebelum aku betul2 sedar dari alam mimpi...
aku tengah mencari2 seseorang.....
sambil menjerit2 panggil nama dia...
aku berlari menjerit nama mak aku....
aku rase memang permulaan mimpi tu agak menakutkan agaknye...
sebab aku jerit smpai suara serak...
last sekali aku tersedar dari tdo...
aku rase dlm mimpi tu je kot ak menjerit...
kalau ak menjerit jugak smbil tdo konfem la bilik ak da ramai orang datang...
unless my floormates were inconsdireble person which i wished they were not...
huhuuuu...
mungkin sekdar mimpi....where i wish i will never face it again...

p/s: lepas bangun tu memang aku terus call mak aku...tu la akibatnye kalau dah 2 ari x call my mom...lega bila dpt dengar suara dia...

6 comments:

  1. gila comey Grover tu.... watak sesame street ka??

    aku dulu masa kecik2 slalu mimpi hantu.. pastu terbangun ja meraung2 cm x btol..tapi tu dulu...skrg ni mimpi yg indah2. siang ari pun mimpi gak... orang kata mimpi di siang hari...huhuhu....mengarot!!

  1. rumate ak slalu ngigau mlm2..bleh dikatakn every night..kdg2 ak terbangun dr tido sbb t'kjut dgr dia ngigau..huhu

  1. uih!!! sapa rumate ko tu wei..?? klaka...

  1. cj: sekarang mmpi yg indah ea...memang patut pon..
    miss Q: itu da kes parah tu...at least ak nie baru sekali sekala ok la tu...mengigau ke x..aku pon xtaw..hehehe...

  1. ..hg mimpi apa?..harap2 xda aku r...ngeri ke klu ada aku..erm..fikir2~..ok je~..sweetdream lagi~

  1. nengkali, basuh kaki dulu sebelum tido.......
    baca doa dulu sebelum tido.........
    hahaha........

Post a Comment